No description

Nederland Leest

2017

In de maand november vullen de Nederlandse bibliotheken zich met gelach, gepraat, geroddel en gezang. Bezoekers geven in de maand november hardop hun mening, in ruil voor één van de drie boeken.

Na tien succesvolle edities staat niet langer één boek centraal in Nederland Leest, maar een thema. In 2016 is dat democratie. Samen met stichting Stichting CPNB ontwierp KesselsKramer de nieuwe campagne, waarmee Nederland Leest niet alleen wil aanzetten tot lezen, maar ook tot debat. Daarmee sluit Nederland Leest aan bij de nieuwe functie van de openbare bibliotheek als centrum voor ontmoeting en discussie.

De drie boeken die hiervoor zijn gekozen, worden de hele maand november in bibliotheken uitgedeeld, aan zowel leden als wel niet-leden. Maar eerst wordt hun mening over een aantal stellingen over democratie gevraagd. De boeken waaruit gekozen kan worden zijn Heer van de vliegen van William Golding, Liefde en schaduw van Isabel Allende, en Morten van Anna Levander.

No description

Want to know more, or ask us something?

KesselsKramer invites you to

Sign up to our new newsletter for new work, ideas, thoughts, feelings and the odd rumour.

Have a similar project, problem or communication-need laying about? Would you like us to help? Or, simply like the look of our work and want to know more, get in contact below.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
+
NEWSLETTER
+
NEWSLETTER

Subscribe to our newsletter